Sinds 1995 hebben wij een aparte afdeling waar onze mengerij zich bevindt. Er staan 2 Nauta mengers en 2 gewone mengers.
Een Nauta menger is uitgerust met een automatische afvulmachine , die per product kan worden afgesteld op de juiste hoeveelheid per zak of zakje.

Onze mengers hebben een schroef die zowel horizon als verticaal draait, dit mengt beter dan een menger met een schroef die alleen maar rond draait. Het ligt aan het product wat wij mengen welke menger ingezet wordt.
Wij kunnen voor bakkers en fabrieken producten op maat mengen, waarvan het recept eigendom blijft van de bakker of fabriek en geheim blijft. Alle gemengde producten worden verpakt in papieren zakken of in plastic zakken en worden voorzien van een etiket. De papieren zakken worden met een naaimachine dichtgenaaid met een rode draad ( i.v.m. de traceerbaarheid in het eindproduct ) en de plastic zakken worden dicht geseald. Daarnaast wordt op een apart formulier vermeld wat gemengd is met alle lot code’s, productie -datum, T.H.T en de welke charge. Indien nodig worden de producten ingewikkeld met een folie om beschadigingen te voorkomen. Mocht er belangstelling voor zijn , neem dan contact met ons op.